Usta Sanatçılarla Düetler

Usta Sanatçılarla Düetler "Birlikte Söylüyoruz" Projesi ,Okulumuzda.

Okulumuz Müzik Bölümü öğrencileri, Bakanlığımız tarafından Güzel Sanatlar Liselerinde okuyan öğrencilerle Türk Sanat Müziği'nin usta sanatçılarıyla buluşturulması projesi kapsamında Türk sanat müziğinin sevilen isimleriyle aynı sahnede buluştu.

          Konserde Aylin Şengül Taşçı, Eda Karaytuğ, Melihat Gülses, Münip Utandı, Neval Güleç, Şennur Dinleyen ve Umut Akyürek gibi Türk sanat müziğinin dev sesleri yer aldı. Sanat yönetmenliğini Ses Sanatçısı Doç. Dr. Aylin Şengün Taşçı'nın üstlendiği 'Birlikte Söylüyoruz' projesinde Okulumuz öğrencileri, Türk sanat müziğinin dev sesleriyle birlikte birbirinden güzel eserlerden oluşan repertuarı seslendirdi.

     Türkiye Petrolleri Konferans Salonu'nda düzenlen etkinliğe, Adıyaman Valisi Sayın Mahmut Çuhadar, İl Millî Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı ve çok sayıda davetlinin yanı sıra İl Millî Eğitim Müdürlüğü idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

          Okulumuz Müzik Bölümü öğrencilerinin Türk sanat müziği sanatçılarıyla birlikte yaptıkları düet izleyicinin büyük beğenisini topladı.

   Okul Müdürümüz Orhan ÇELİK, "Usta Sanatçılarla Öğrencilerimizi aynı sahnede görmek bizleri çok mutlu etti ve gururlandırdı. Bu güzel projenin Mimarı, Doç. Dr. Aylin Şengün Taşcı başta olmak üzere tüm sanatçılarımıza ve öğrencilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum " dedi.

16.01.2023 216

16-01-202316-01-202316-01-202316-01-2023