Şehit Fatih Doğan'ın İsmi Okulumuzda Yaşayacak.

Şehit Fatih Doğan'ın İsmi Okulumuzda Yaşayacak.

Okulumuzun adı ,"Şehit Fatih Doğan Güzel Sanatlar Lisesi" olarak değiştirildi.

     Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Suriye'nin Azez ilçesine bağlı Mare bölgesinde PKK/PYD terör örgütünün Polis Özel Harekât aracına yaptığı güdümlü füze saldırısı sonucu silah arkadaşları ile birlikte şehit olan Polis Memuru Fatih Doğan'ın ismi okulumuza verildi.

Okulumuz konferans salonunda düzenlenen törene şehidin ailesi başta olmak üzere, Valimiz Sayın Mahmut Çuhadar, Vali Yardımcısı İhsan Maskar, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Gönen, İl Müftüsü Mehmet Taşçı ve öğrenciler katıldı. Törende duygulu anlar yaşandı.

      Valimiz Sayın Mahmut Çuhadar, "Şehitlerimizi ne kadar minnet duygularımızla ansak azdır. Şehitlerimiz kâinatın yaratıcısı Yüce Allah'ın lütfuna mazhar olmuşlardır. Milletimiz adına saygılarımı sunuyorum. Allah onlardan razı olsun. Vatan için en sevdiklerini feda ettiler. Bizlere ancak sonsuz minnet düşüyor. Tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

    Törende, Şehit Polis Memuru Fatih Doğan'ın babası Mehmet Doğan ise, öğrencilere seslenerek " Hepiniz birer Fatih'siniz. Fatih evladımızın şehadeti ile birlikte acımız büyük ancak şerefimizde çok büyüktür. Diyerek duygularını dile getirdi.

   Konuşmaların ardından İl Müftüsü Mehmet Taşçı tarafından yapılan dua sonrası tören sona erdi.

  Okul Müdürümüz Orhan Çelik, Şehidimizin İsminin Okulumuza verilmesinden onur duyduklarını belirtti. Şehitlerimize yakışır bir şekilde çocuklarımızı yetiştireceklerini belirterek, tüm şehitlerimizin ruhu şad mekânları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

09.02.2022 91

09-02-202209-02-202209-02-202209-02-202209-02-202209-02-2022