Mezuniyet Coşkusu

2021-2022 Yılı Mezuniyet Töreni Kapsamında okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirilen törende tüm 12.sınıflarımız mezuniyet sevinci yaşadı.

Mezunlarımızın diploma coşkusuna Okul Müdürümüz,  öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve çok sayıda veli eşlik etti. Törende protokol konuşmalarının yanı sıra öğrenci temsilcilerinin gururlarını paylaştıkları konuşmalar,  tüm öğrencilere sahnede mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam etti.

Öğrencilerimizin mezun olmaları nedeniyle yaşadıkları gurur ve mutluluğun yanı sıra yıllarca aynı sıraları paylaştıkları arkadaşlarından ve çok sevdikleri hocalarından ayrılmanın hüznü karmaşık duyguların yaşanmasına sahne oldu. Tüm törenlerin sonunda geri sayımlarla havaya atılan kepler en unutulmayan anlar olarak hatıralar arasındaki yerlerini aldı.

Okul Müdürümüz Orhan Çelik, yaptığı konuşmada her sonun yeni başlangıçlara yelken açtığına vurgu yaparak öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diledi.

Adıyaman Şehit Fatih Doğan ailesi olarak, tüm mezunlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek dileriz.

03.06.2022 196

03-06-202203-06-202203-06-202203-06-2022