"15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ" KONULU İL RESİM YARIŞMASINDA İL BİRİNCİLİĞİ OKULUMUZDA.

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında "Türkiye Aşkına" Konseptiyle düzenlenmiş olan Resim Yarışmasında okulumuz Öğrencisi Semanur İnan İl birincisi oldu.

Öğrencimizi ,ailesini ve Okul Müdürümüz Orhan Çelik'i, makamına davet eden Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan AŞÇI, öğrencimizi gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ederek ödüllendirdi. Bu başarıda emeği gecen okul idaresine öğretmenlerine ve desteklerini esirgemeyen ailesine teşekkür etti.

Öğrencimiz Semanur İnan'ı ve ailesini , Okul Müdürümüz Orhan Çelik te makamına davet ederek kendisine Tablet hediye etti. "Çocuklarımızın ve gençlerimizin demokrasi, millî birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması ile şehitlik konularında farkındalık göstermesi bizleri gururlandırıyor"diyerek emeği gecen öğretmenlere ve ailesine teşekkür etti.

29.06.2022 178

29-06-202229-06-202229-06-202229-06-2022